03-09-08

De Zwerver - Spar 5-3

De eerste match is nogal dikwijls de moeilijkste zeggen ze altijd maar gister viel t al bij al nog mee.Wel hadden we wat moeite om 6 spelers op de mat te krijgen maar blijkbaar was da bij de Spar ook zo. Na het in extremis afzeggen van Kurt ( voet ) en Peter ( andere ploeg ) konden we in allerijl nog King oproepen zodat we toch éénmaal konden wisselen.
Na wat hectisch begin ( eigenlijk de hele match zo ) duurde het lang voor het eerste doelpunt viel. Spozzie tupperde die vanop ( net wel of niet ) de eigen helft in het Spar doel!!! Jawel, op assist van Bati -)
Iedereen bleef maar door elkaar lopen en posities werden genegeerd, vanuit t niets werd mooi tegengescoord na een foutje achteraan. Tevens rust!
Hun keeper speelde ( wetend of niet ) een goeie match en hield er de spanning in. Spozzie kon toch kort na rust een rebound potten. Toen Xavier zijn kanon scherp stelde was de match eigenlijk gespeeld. Zwerver liep verdiend 5-1 uit.
Dit noemt een hattrick zeker, vraag maar aan Bart, die 3 maal op rij paal en lat raakte. Ook Bati kreeg zijn deel, slalomde mooi rond keeper en op een leeg doel nog kunnen de paal raken, da moet niet makkelijk zijn!Sven speelde een verdienstelijke partij maar aan de 3 tegendoelpunten had hij geen verhaal, zeker niet op de laatste toen Dave M hem mooi kruiste in de winkelhaak. En King, die zal altijd King blijven.
Volgende week dinsdag wacht ons de Brazbar, de dag ervoor speelt het Hoeveke zijn allereerste competitiematch in de provinciale reeks. Supporters op post. Gegroet.

De commentaren zijn gesloten.