07-04-08

Zwerver - Empereur 10/04 21u

Na onze moeilijke bekermatch tegen de Gerard die we verdiend maar nipt wisten te winnen met 7-6 kregen we in competitieverband de Pallieter te bekampen. Door heel wat afwezigen konden we onze typeploeg niet opstellen. Sven, Dinne, John en Fré waren er niet bij. Na de FF winst in de eerste ronde bleek dat zij ook nu maar met z'n 4-en waren. Chapeau dan nog voor het volledig uitspelen van de wedstrijd. Al is dat natuurlijk ook niet altijd een voordeel. Best dat t nog relatief vriendschappelijk aan toe ging want menig beslissing van scheids Marceltje moest gecorrigeerd worden.
Spozzie maakte er snel 1-0 en 2-0 van, Vosje werd na een paar pogingen toch geklopt maar bArt maakte er 3-1 en 4-1 van. Opnieuw terug naar 4-2 maar dan deed Bati iets heel uitzonderlijks... Hij scoorde heel knap en beheerst onder de doelman de 5-2. Kurt maakte er nog 6-2 van op zijn typische manier. Na de rust nog gezapiger waardoor het uiteindelijk nog 8-4 werd. Opnieuw Spozzie en bArt konden scoren.Bedankt aan de afgekomen Zwervers van dienst: Vosje, Bati (1), Spozzie(3), Kurt(1), Narli en bArt(3)
Volgende donderdag spelen we tegen de Empereur. Daar hebben we al 2 keer vlot van gewonnen op voetbalgebied. Op gebied van zaging en bataille winnen zij. Hopelijk is t donderdag rustiger en non-alcool en kunnen we de wedstrijd uitspelen zonder rode kaarten e.d.Coach Muus kan al niet rekenen op doelman Sven ( werk) en op spits Dinne (knie)
Selectie: Vosje, Bati, Bart, Spozzie, Kurt, Clémenté en Fré!

De commentaren zijn gesloten.