21-03-08

de Zwerver - YB Leffinge 8-5

"Zuinige, maar verdiende winst!"

Gisteren namen we het op tegen de Young Boys Leffinge. Een bende gemotiveerde jonge gasten waarvan we in de heenronde vrij makkelijk wisten te winnen. Op papier moest dit zeker een haalbare kaart zijn.

In de eerste helft namen we de match meteen in handen en hadden de YB's geen schijn van een kans. Na enkele knappe combinaties en dito goals stond het al vrij snel 5-0 in ons voordeel (goals van Spoz, Bart, Kurt, Dinne en een owngoal). Tijdens de rust vernamen we dat er een vat van Ronny op het spel stond, indien YBL ons wist te kloppen. Blijkbaar was er wat onduidelijkheid of we nu veel dorst hadden of niet, want in no time scoorden de YB's driemaal en plots stond het 5-4. Even later zetten we de puntjes terug op de i. Het tempo werd terug opgedreven, waardoor we vrij snel overwicht kregen en weer konden uitlopen. Via goals van Spoz en Dinne (2x) werd het 8-4. Een paar knappe tussenkomsten van Sven voorkwamen nog enkele tegengoals. Ze wisten nog één keer te scoren, zodat de eindstand 8-5 werd.

Een verdiende overwinning voor de Zwerver tegen een verdienstelijke en erg sportieve ploeg. Volgende week donderdag spelen we om 21u onze volgende bekermatch, tegen de Gerard. Tot dan.

de Zwerver: Sven, Spoz (2), Kurt (2), Bart (1), Bati, Clement en Dinne (3)

De commentaren zijn gesloten.