14-02-08

Plasticraft - de Zwerver 3-5

"Opdracht volbracht"

Heel wat afwezigen bij de Zwerver, waar de ziektekiemen zich goed verspreid lijken te hebben. Zo konden we geen beroep doen Fré, John en Kurt. Ook Spozzie (werk) en Muus (holland) konden er niet bij zijn. Nils werd gecontacteerd, maar spoorloos bevonden. Narli vervoegde de selectie. Met een onuitgegeven team werd afgetrapt. Targetman van dienst Clement bewees meteen z'n waarde toen hij enkele pogingen afvuurde richting Plasticraft-doel. Op corner van Bati wist hij de bal sluw te deviëren zodat die in het hoekje ging liggen, 0-1. Even later verdubbelde Dinne de score met een poeier, 0-2. Het was geregeld wat zoeken naar een goeie organisatie. Onder de goeie coaching van Sven liep alles gesmeerd. Toch moest hij zich, na enkele knappe interventies, gewonnen geven op een afgeweken schot, 1-2. Dit was meteen ook de ruststand.

Net zoals in alle voorafgaande confrontaties wisten we ook nu dat we tegen hen nooit te vroeg victorie mogen kraaien. Negen man sterk hadden ze ook ruime wisselmogelijkheden. De eerste, en meeste, kansen waren voor de Zwerver. Dinne kende geen geluk toen z'n afstandsschot via de onderkant van de lat terug in het veld kwam. Ook de paal had hen even daarvoor reeds een dienst bewezen. Na een mooie combinatie was het Narli dat hard kon afdrukken en ons terug twee goals voorbracht, 1-3. Een sterk infiltrerende Bati bekroonde z'n puike prestatie met een nummertje en de 1-4. Ben Verlet gaf hen nog even een sprankeltje hoop toen hij met links knap kon scoren, 2-4. Maar via Dinne, op assist van Bati, werd het al snel 2-5. Net voor affluiten zette de Plasticraft-spits de eindstand op het bord, toen hij een tuppertje tussen enkele benen door naast Sven kon deponeren. Ref Pirard sloot even z'n ogen voor de duwfout, maar dit bracht onze overwinning niet meer in gevaar.

Een knappe winst van ons "improvisatieteam". Gezien de winst van 't Pomptje tegen Soccer57, komen we iets dichterbij die koppositie. We blijven, bij winst van de Ton, op een gedeelde derde plaats. Tot dan.

de Zwerver: Sven, Narli (1), Bati (1), bArt, Clement (1) en Dinne (2)

TORNOOI ZVC VERHELST: Op zaterdag 17 mei gaat ons eerste zaalvoetbaltornooi op gras door in De Haan. Ploegen die willen deelnemen ... GELIEVE TIJDIG IN TE SCHRIJVEN !!! (AANTAL PLOEGEN BEPERKT). Neem contact op via de blog van zvc Verhelst.

De commentaren zijn gesloten.